STIRI

22 Mai 2008

Deschiderea oficiala a BB3 va avea loc in Pavilion Unicredit - Centrul pentru Cultura si Arta Contemporana - pe 22 mai 2008, orele 17. Conferinta de presa va fi sustinuta de Jan-Erik Lundström & Johan Sjöström, curatori si Razvan Ion & Eugen Radescu, directori. Curatorii vor performa ca ghizi in toate locatiile bienalei. Vizitati si sectiunea publicatii a siteului pentru a vedea si a descarca mai multe materiale.

January 29, 2008

Johan Sjöström & Jan-Erik Lundström, curatorii Bucharest Biennale 3 si doi dintre artistii participanti au sustinut o conferinta de presa la Bucuresti.Cu aceasta ocazie au facut publica lista artistilor si locatile.  Mai multe detalii in presa, artisti si locatii.

22 Martie 2008

Johan Sjöström & Jan-Erik Lundström, curatorii Bucharest Biennale 3 au sustinut o conferinta de presa la Bucuresti. Cu aceasta ocazie au dezvaluit conceptul BB3. Lista artistilor va fi finalizata in vara 2008. Mai mult despre concept.

11 Martie 2008

Proiectul "Breakfast At Pavilion" desfasurat in contextul BB3 a fost lansat. ÒBreakfastÓ este un punct de propuneri, dezbateri, analize asupra scenei artei contemporane si contextul international in care aceasta actioneaza. Este un proiect-baza de discutii pentru problemele contemporane, ca un dublet analitic-(re)productiv aproape foucaultian. Mai mult despre Breakfast.

28 Iulie 2006

Bucharest Biennale 3, produsa de Pavilion, va avea loc intre 23 Mai - 21 Iunie 2008, curatoriata de Johan Sjöström (SE) & Jan-Erik Lundström (SE). Curator asistent va fi Felix Vogel (DE). Mai mult despre curatori.